Докато повечето сосове мирин в днешно време съдържат захар и консерванти, оризът за соса мирин на Clearspring е естествено ферментирал с коджи само от ориз, като в края на процеса се добавя малко сол. Мирин се използва за подслаждане и придава дълбочина на вкуса. Без добавена захар.
Мирин е класическа сладка японска подправка, която има уникалната способност да привлича и подчертава естествените вкусове на храните. Леката сладост на Mirin балансира соевия сос и се използва за подобряване на сладки и солени сосове, винегрети, маринати и ястия с морски дарове.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 159 kcal / 676 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 39 г | 
        
            | от които захари (г) | 30 г | 
        
            | Мазнини (г) | 0.2 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.1 г | 
        
            | Протеини (г) | 0.2 г | 
        
            | Сол (г) | 1.8 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Япония   
    
   
    
Производител:
  Clearspring