Докато повечето сосове мирин в днешно време съдържат захар и консерванти, оризът за соса мирин на Clearspring е естествено ферментирал с коджи само от ориз, като в края на процеса се добавя малко сол. Мирин се използва за подслаждане и придава дълбочина на вкуса. Без добавена захар.
Мирин е класическа сладка японска подправка, която има уникалната способност да привлича и подчертава естествените вкусове на храните. Леката сладост на Mirin балансира соевия сос и се използва за подобряване на сладки и солени сосове, винегрети, маринати и ястия с морски дарове.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
| Енергийност (kcal/kJ) |
159 kcal / 676 kJ |
| Въглехидрати (г) |
39 г |
| от които захари (г) |
30 г |
| Мазнини (г) |
0.2 г |
| от които наситени (г) |
0.1 г |
| Протеини (г) |
0.2 г |
| Сол (г) |
1.8 г |
Произход:
Япония
Производител:
Clearspring