Био Мисо Паста Hatcho Miso Clearspring 300 г

този продукт Ви носи: 18 точки

Цена за 1 бр:

17.99 лв.  / 9.20

Не е наличен в момента

Тегло:

300 гр.

Вид опаковка:

плик с цип

Състав:

Култивирани пълнозърнести СОЕВИ зърна* 65%, вода, морска сол, печено брашно от ЕЧЕМИК*. *от контролирано био производство

Описание на продукта
Тъмно и богато, това мисо има отличителен вкус, който може да добави интересен нов вкус към ежедневното готвене, особено супи, сосове и подправки. Мисото може да се използва вместо сол за овкусяване на ястия като супи и яхнии. Комбинира се добре със съставки като джинджифил, чесън, оризов оцет, тахан и цитрусови кори и сок.

Мисо е традиционна ферментирала японска основна храна и подправка, приготвена от различни видове зърнени храни, но главно соя и уникална култура за ферментация на коджи. Богато на протеини, това мисо има силно изразен вкус и все още се прави по оригиналната 400 годишна рецепта, като отлежава и зрее в кедрови дървени бурета.

Начин на употреба: Използвайте вместо сол за обогатяване на вкуса на супи, яхнии, боб, сосове и мазане. Една чаена лъжичка Hatcho Miso ще подправи около една чаша течност. Разредете в малко течност за готвене и добавете към края на готвенето. Избягвайте продължителното варене, за да запазите ензимните свойства на това непастьоризирано мисо.

Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от светлина и топлина. След разпечатване, съхранявайте в добре затворена опаковка.

Енергийност (kcal/kJ) 214 kcal / 895 kJ
Въглехидрати (г) 13 г
от които захари (г) 1.8 г
Мазнини (г) 10 г
от които наситени (г) 2.1 г
Протеини (г) 23 г
Сол (г) 10.8 г

Произход:

Швейцария

Производител:

Clearspring
Препоръчани продукти