Мисо е ароматна японска соева храна, произведена чрез ферментация на соя, която прави богата, засищаща супа. Тази автентична супа съдържа целия свеж и гладък аромат на висококачествените си съставки, смесени във възхитителен плътен и обилен вкус.
Начин на приготвяне: Изсипете съдържанието на сашето в купа или чаша и добавете около 1 чаша, 200мл. гореща вода. Разбъркайте добре и се насладете докато е топла.
Miso е паста, извлечена от ферментирали соеви и оризови зърна, неотменима част от японската кухня. Тя подпомага поддържането на здравето и жизнеността и има изключително благотворно въздействие върху функционирането на храносмилателната и сърдечно-съдовата система, профилактиката на по-сериозни заболявания като рак, исхемична болест на сърцето, хипертония и алергии. Разпозната е като световно кулинарно богатство и храна със свойства на лекарство. Високото съдържание на изофлавони, характерно за ферментиралите соеви продукти е мощно противораково средство и, заедно с това, защитава организма от вредни вещества и отрови, срещащи се в ежедневието.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
Енергийност (kcal/kJ) |
285 kcal / 1195 kJ |
Въглехидрати (г) |
25 г |
от които захари (г) |
20 г |
Мазнини (г) |
8.6 г |
от които наситени (г) |
1.4 г |
Протеини (г) |
21 г |
Сол (г) |
20.3 г |
Произход:
Швейцария
Производител:
Clearspring