Насладете се на богатия умами вкус на естествено ферментирало японско мисо, съчетан с топлите аромати на джинджифил и куркума. Без добавена захар.
Указание за употреба: Изпразнете съдържанието на едно саше в купа или чаша и добавете 1 чаша, 180 мл. гореща вода. Разбъркайте добре и се насладете докато ястието е още горещо.
Miso е паста, извлечена от ферментирали соеви и оризови зърна, неотменима част от японската кухня. Тя подпомага поддържането на здравето и жизнеността и има изключително благотворно въздействие върху функционирането на храносмилателната и сърдечно-съдовата система, профилактиката на по-сериозни заболявания като рак, исхемична болест на сърцето, хипертония и алергии. Разпозната е като световно кулинарно богатство и храна със свойства на лекарство. Високото съдържание на изофлавони, характерно за ферментиралите соеви продукти е мощно противораково средство и, заедно с това, защитава организма от вредни вещества и отрови, срещащи се в ежедневието.
Произведено във Великобритания, с използване на мисо с произход Япония, куркума и джинджифил с произход извън ЕС. Изображението на опаковката е символично.
Съхранявайте на тъмно и прохладно място.
Енергийност (kcal/kJ) |
184 kcal / 769 kJ |
Въглехидрати (г) |
23 г |
от които захари (г) |
19 г |
Мазнини (г) |
4 г |
от които наситени (г) |
0.7 г |
Протеини (г) |
6.9 г |
Сол (г) |
12.5 г |
Произход:
Швейцария
Производител:
Clearspring