Бързо замразени био боровинки. Подходящи за печива, десерти или смутита.
Защо замразени био плодове? Органичното отглеждане насърчава естественото плодородие на почвата. Забранява се използването на химически пестициди и синтетични торове. Замразяването на свежа реколта запазва хранителните вещества и витамини.
Да се съхранява при температура - 18°C. Моля, съхранявайте размразения продукт в хладилник при (6°C–7°C) и го консумирайте в рамките на 48 часа! Да не се замразява повторно!
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 47 kcal / 198 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 8.8 г | 
        
            | от които захари (г) | 5.3 г | 
        
            | Мазнини (г) | 0.2 г | 
        
            | Протеини (г) | 2.4 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Германия