Био маслини Трумба /Throumba/ от остров Тасос Опаковани в модифицирана атмосфера азот.
Маслините Трумба са месести и имат силен вкус и аромат на маслини. Популярен начин за ядене на тези маслини е поръсени с масло и риган. Гръцките маслини Throumba могат да се съхраняват в хладилник една година и ще запазят вкуса си.
Гръцките маслини Трумба имат редица ползи за здравето. Те са богат източник на олеуропеин, който е мощен антиоксидант с противовъзпалителни свойства. Гръцките маслини Трумба също са добър източник на витамин А и мононенаситени мазнини. Трумба произвежда и висококачествен зехтин с ниска киселинност, деликатен вкус и аромат на зрели маслини.
Да се съхранява на хладно и тъмно място. След отваряне да се съхранява в хладилник.
Произход:
Гърция