SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Био сироп за разреждане къпини Поляна 500 мл

този продукт Ви носи: 8 точки

Цена за 1 бр:

8.79 лв.

БР.
Добави в количката

0.5 л..

Състав:

сок от био къпини - 60%, био захар от цвекло, лимонена киселина. Появата на утайка е нормална за продукта. Съхранение далеч от пряка слънчева светлина, а след отваряне - в хладилник и консумиране до 30 дни.

Описание на продукта
Сироп от сок от био плодове къпина с добавени био захар от цвекло и лимонена киселина. Сиропът се разрежда с вода 1:6.

Ферма Поляна е био ферма, произвеждаща зърнени храни като лимец, спелта, ръж, пшеница; ядки, бобови храни, мед, билки, мляко и различни сладка и сиропи. Продуктите се отглеждат в района на с. Поляна, в северното подножие на Странджа.

  • Минимална преработка и класически вкус. Сладката, желетата и сиропите от боровинки, диви ягоди, зелени орехчета, смокини, коприва, трънка, борови връхчета, глог и други са с естествен вкус и максимално количество плод или билка - произведени така, както традиционно са ги правели хората преди.

  • Направени на ръка. За начина на производство ферма Поляна казват: "Предпочитаме да работим повече с ръце, вместо с машини, където е възможно. Енергията на ръката е различна от тази на машината. Смятаме, че така храните са най-вкусни и качествени."

  • Без изкуствени консерванти или добавки. Продуктите са с намалена трайност – не са използвани консерванти, добавки или други подобрители. Веднъж отворени, продуктите няма да траят с месеци и е добре да се съхраняват в хладилник.

 

 

Хранителни стойности в 100 мл:

 

Енергийна стойност 260kcal

Мазнини 0 г,

Въглехидрати 60 г,

Белтъчини 0 г

 

Подобни продукти