Био смес за шоколадов пудинг. Не съдържа глутен.
Начин на приготвяне: Изсипете съдържанието на опаковката и 3 супени лъжици захар, или еквивалентно количество алтернативен подсладител, в тенджера и бавно добавете 1/2 литър студено мляко или предпочитан заместител на млякото. Варете 3 минути при непрекъснато бъркане. Изсипете пудинга в намокрена с вода форма и го оставете да изстине на стайна температура. След това го охладете за 3 часа в хладилник. Съхранявайте в хладилник.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
Енергийност (kcal/kJ) |
98 kcal / 413 kJ |
Въглехидрати (г) |
16 г |
от които захари (г) |
7 г |
Мазнини (г) |
1.9 г |
от които наситени (г) |
0.5 г |
Протеини (г) |
3.3 г |
Сол (г) |
0.16 г |
Произход:
Германия