Шоколад с висок клас съставки, майсторско темпериране и свръххигиена в нови рецепти и опаковки, довършени и произведени в България.
Вкусът Пралина включва обилно количество фина лешникова паста и 0 калории, благодарение на естествения еритритол като заместител на захарта. Той е естествен захарен алкохол, който се среща в различни плодове - круши, грозде, диня, както и в някои ферментирали течности като бира и вино.
Доказано е, че след употребата на храни със съдържание на еритритол, рН-то в устата остава неизменено в пределите на 6,8-7,2 в продължение на много часове.
| Хранителни стойности за |
100 г |
| Енергийност (ккал/kJ) |
501/2096 |
| Въглехидрати (г) |
20 |
| от които захари (г) |
3,6 |
| Мазнини (г) |
43 |
| от които наситени (г) |
19 |
| Протеини (г) |
8,6 |
| Сол (г) |
0 |
Произход:
България
Производител:
Био Бенямин ООД