Филета от кантабрийска аншоа, ръчно приготвени в Сицилия, по древен занаятчийски метод. Една стара сицилианска традиция среща изтънчения вкус, за да даде живот на напълно ново гастрономическо изживяване: където ароматите на Кантабрийско море се преплитат с тези на Сицилия.
Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до 4 дни.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 238 kcal / 998 kJ | 
        
            | Мазнини (г) | 15 г | 
        
            | от които наситени (г) | 2.9 г | 
        
            | Протеини (г) | 25 г | 
        
            | Сол (г) | 11.5 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Европейски съюз