Високоолеинов Шарлан Еко Ферма Черга Омега 9 1 л

този продукт Ви носи: 9 точки

Цена за 1 бр:

9.69 лв.

БР.
Добави в количката

ЦЕНА в бонус точки: 899 точки

БР.
Вземи с бонус точки

1 л.

Състав:

Студено пресован високоолеинов шарлан. 100 % чист български продукт без химическа екстракция.

Описание на продукта
Студено пресовано слънчогледово олио. Студено-пресованото олио е богато на антиоксиданти, не съдържа холестерол и запазва всички натурални витамини (A, E, D, Omega-6, Omega-9).

ВАЖНО: Високо-олеионовото олио е като зехтина – не съдържа никакви трансмазнини и е полезно за Вашето здраве.

Високо-олеионовото олио може да се използва както в студената кухня за приготвяне на салати, дресинги, пюрета и сандвичи, така и в топлата кухня при пържене, печене или варене. Изключителен естествен аромат и вкус, за вкусни и полезни ястия.

100% чист натурален български продукт.
Високоолеиновият шарлан се получава чрез студено пресоване на сурови и небелени слънчогледови ядки и последваща фина филтрация, без химична обработка. Маслото е по-плътно и гъсто, и носи специфичния аромат и сладък привкус на слънчогледа.

Студено пресованото високо олеионово олио се използва както в студената кухня за приготвяне на салати, дресинги, пюрета и сандвичи, така и в топлата кухня при пържене, печене и варене, поради своята изразена термична стабилност.

Високоолеиновият шарлан е богат източник на витамин Е, провитамин Д и провитамин А. Продуктът се отличава с високо съдържание на Омега 9 мастни киселини, лецитин и незаменимите Омега 6 мастни киселини.

Еко ферма Черга – натурални български продукти, без изкуствени консерванти, без сгъстители и без заместители. Еко ферма Черга произвежда малки серии продукти по изпитани стари рецепти, използвайки само екологично чисти суровини. Животните се отглеждат при условия близки до домашните с балансирано хранене и без антибиотици и хормони на растежа. Всички продукти се приготвят по контролирана и сертифицирана технология, само в стъклени буркани. Нашите продукти са здравословна и вкусни, за малки и големи и улесняват модерния човек в ежедневното приготвяне на храна.

Произход:

България

Производител:

Еко Ферма Черга
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти