ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Пюре Ганчев тиква с мляко от 4-тия месец 190 г

Цена за 1 бр:

1.69 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

190 гр.

Състав:

пюре от тиква 50%, пълномаслено мляко мляко на прах 3%, обезмаслено мляко на прах 2%, царевично нишесте, захар, витамин С, вода.

Описание на продукта
Без глутен, без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.  • Употреба:
При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно.Добре измитата опаковка се за топля в топла баня до достигане темперетурата на тялото, Разбъркайте добре преди хранене.Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжички дневно и постепено се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.  • Внимание:
Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

 

 

Съдържание: на 100 g. продукт
Енергийна стойност 301 kj/ 72 kcal
Мазнини(от тях наситени мастни киселини) 1.0 g (0.5g)
Въглехидрати (от тях захари) 14.0 g. ( 8.9g)
Белтъци 1.8 g.
Натрий < 0.02 g
Витамин С 10 mg (40%)*

 


Подобни продукти