Телешко Mесо в Собствен Сос Еко Ферма Черга 580 г - Без Глутен

този продукт Ви носи: 19 точки

Цена за 1 бр:

19.99 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

580 гр.

Вид опаковка:

стъклен буркан

Състав:

българско прясно телешко месо, обезкостено и обезжилено, готварска сол и подправки. Приготвени са без заместители, консерванти и оцветители.

Описание на продукта
Животните, които се използват в основата на всички продукти, се отглеждат в малка ферма в село Куклен. Това е чист, спокоен район, далеч от шума и замърсения въздух, при условия близки до естествения им начин на живот – здравословна среда, хуманни условия, балансирано хранене и без употреба на антибиотици и хормони.

Месото се обезкостява ръчно в сертифицирана кланица. Отделят се по-едрите парчета месо, които се нарязват, овкусяват с български билкови подправки – пресни, от градината или сушени, според сезона, малко готварска сол и щипка захар. След това месото се оставя да поеме подправките и да се отцеди. Затваря се в буркани, добавяме малко вода, която при стерилизацията се изпарява и образува полезно и вкусно желе. После се стерилизира в автоклав, за да се запазят всички полезни аминокиселини и витамини. Така се получава буркан с вкусното и полезно ТЕЛЕШКО ЖЕЛИРАНО МЕСО в собствен сос. 

Хранителни стойности за  100 г
Енергийност (ккал/kJ) 106/449
Въглехидрати (г) 1,34
от които захари (г) 0,57
Мазнини (г) 2,23
от които наситени (г) 0,75
Протеини (г) 20,19
Сол (г) 1,55


 

Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти