SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Био Конфитюр къпини Fiordifrutta 250 г

този продукт Ви носи: 3 точки

Цена за 1 бр:

5.99 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

250 гр.

Състав:

къпини, яббълков сок

Описание на продукта
  • БИО КОНФИТЮР КЪПИНИ FIORDIFRUTTA 250 ГР - Вкусът му е идеален за комбинация със свежи сирена.
Fiordifrutta са конфитюри и мармалади, приготвени от екологично чисти продукти и подсладени с ябълков сок DolceDi. Продуктите на марката има вкуса и уханието на току що набрани плодове. Може да се хапват така или върху филийка, да се добавят към торти и сладкиши, към шейкове, сладолед и кисело мляко.
Плодовете за мармаладите, сладката и конфитюрите се отглеждат в екологично чисти райони на Италия и България и преминават през различни контрола за качество. Защото плодовете трябва да бъдат достатъчно узрели, за да се постигне неповторимия цвят, аромат и вкус на Fiordifrutta. Лабораторните тестове доказват липсата на всякакви химически остатъци от пестициди, торове и продукти за растителна защита.

Плодовете търпят специална преработка за поддържане на витамините, минералите и аромата на органични плодове. Fiordifrutta обхваща широка гама от традиционни и необичайни вкусове:
Мармалади: горчив портокал, лимон, мандарина, грейпфрут и смесени цитрусови плодове.
Конфитюри: праскови, кайсии, смокини, череши, дрян, черна череша, червена боровинка, ягода, горски плодове, малини, кайсии, праскови, боровинки, къпини, сливи, трънки, сливи, шипка и цариградско грозде.

  • Защо да изберете Fiordifrutta
-Защото притежават естествения вкус на чисти органични плодове.
-Защото гарантират 100% органична продукция, отглеждана без да се вреди на околната среда. Органичните етикети се възлагат по заслуги: без изкуствени аромати или цветове.
-Защото това е здравословно: иновативен процеса на готвене с ниска температура напълно защитава хранителни вещества и фибри, съдържащи се в пресните плодове.. Ние използваме 2 кг плодове да напълним буркан от 330 гр и естествената захар в ябълките, която се използват за балансиране киселинността и подобряване на вкуса.
-Конфитюрите Fiordifrutta имат около 50% по-нисък ГИ (гликемичен индекс) в сравнение с други конфитюри, което означава, че те се превръщат в захар по-бавно. Това се постига чрез по-ниско от средно съдържание на захар (30%), в съчетание с високо съдържание на фибри.


Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти