Рибено Масло на Капсули Rosita Extra Virgin Cod Liver Oil 90 бр

този продукт Ви носи: 90 точки

Цена за 1 бр:

89.99 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

90 бр.

Състав:

100% сурово и диво екстра-върджин масло от черен дроб на треска (Gadus Morhua). (с минимално съдържание на розмарин и натурален витамин Е – антиоксиданти)
Витамин Д 127 iu
Витамин А 1260 iu
Omega 3 - 417 mg
EPA 143 mg
DHA 195 mg

Описание на продукта
Прясно, диво и сурово, рибено масло от треска на Rosita представлява натурален източник на Омега-3 мастни киселини, мастноразтворим витамин А и витамин D3. Маслото се извлича от едни от най-чистите води на света - тези на Северния Атлантик - по древна викингска технология, която позволява запазването на всички хранителни вещества. Маслото е неферментирало, което е още една причина да го изберете. Rosita екстра-върджин рибено масло от черен дроб на треска или Rosita EVCLO (Extra Virgin Cod Liver Oil) се произвежда от Rosita Real Foods в Норвегия. Рибеното масло от черен дроб на треска е богата на хранителни вещества храна. Истинското неподправено масло е запазен и признат във времето източник на витамини А, Д3 и омега-3 мастни киселини. По време на процеса на извличане не се използват никакви химикали, разтворители или механични устройства. Маслото е напълно нерафинирано и произведено при пълното отсъствие на топлинна обработка, което защитава неговата хранителна стойност. Произведени в съответствие със стандартите за безопасност на храните НАССР.

Препоръчителна дневна доза: - 3 капсули (500mg всяка) дневно.

Как е създадено рибеното масло от черен дроб на треска Rosita?

Компанията Rosita е разположена на остров Донна в Северна Норвегия, където дълбоките фиорди имат едни от най-чистите океански води в света. Там, по древна технология използвана от викингите се създава рибеното масло от черен дроб на треска Rosita. Древните Викинги са наблюдавали интересен феномен при улова на треска, химера, акула и други, от които се произвеждат подсилващи човешкия организъм рибени масла. Когато прясно уловената риба треска била изкарвана на сушата и от нея изваждали черния дроб, промяната в температурата и налягането от океанските дълбини към температурата и налягането на сушата е водела до естествено отделяне на маслото от черния дроб на рибата. Почти 100% от маслото в дроба можело да се събере чрез тази напълно естествена техника. След като в компанията приложат рядката и уникална техника за извличане на маслото от дроба на рибата идва ред на използването на метод, който е 100% естествен и природосъобразен-няма никакви емисии във въздуха и водата. Този собствен метод запазва състава на ВСИЧКИ витамини, антиоксиданти и естествени мастни киселини. Всичко се прави с респект към природата. Целият процес протича без използване на топлина, химикали или вакуум.


За кого е подходящо?

Рибеното масло е подходящо за всеки, който иска да се погрижи по естествен начин за тялото си.
Препоръчително е, възрастните хора, бременните жени и хората със специфични заболявания да го приемат само след консултация с лекар.
ВНИМАНИЕ: Ако си бременна и искаш да започнеш да приемаш рибено масло, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО първо се консултирай с лекаря си.

Да се съхранява в тъмно помещение на стайна температура 15°C - 25°C. Да не се съхранява в хладилник!

Произход:

Европейски съюз
Препоръчани продукти