ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Фермерски пчелен прашец VSFOOD 100 г

този продукт Ви носи: 13 точки

Цена за 1 бр:

12.99 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

100 гр.

Описание на продукта
Подарете здраве на себе си и семейството си с най-мощният натурален имуностимулатор на България. Опитайте този уникален фермерски пчелен прашец, добит от пчелни семейства в екологично чист район на България.

Пчелният прашец представлява топченца от цветни полени, които младите пчели събират. Може да се определи като микс от полени, цветен нектар и мед. Пчелите пренасят топченцата до кошера, закрепвайки ги за краката си, след което ги складират в специални отделения на кошера. Пчеларите събират пчелния прашец като модифицират входа на кошера така, че топченцата да паднат от краката на пчелата, когато тя влиза.

Пчелният прашец ще подсили имунната Ви система и ще направи организма Ви по-резистентен към различни вирусни инфекции и възпаления.

Защо да използваме пчелен прашец?

✔️ Подсилва имунната система

✔️ Спира възпаленията в организма

✔️ Подобрява функцията на черния дроб

✔️ Силен антиоксидант

✔️ Помага за отслабване

✔️ Редуцира стреса

✔️ Намалява симптомите на менопауза при жените

✔️ Ускорява лечението на различни вирусни инфекции

✔️ За разлика от меда, не съдържа естествени захари

Можете да консумирате този натурален и чист продукт ежедневно. Употребата на пчелния прашец е изключително лесна в домашни условия. Можете да го добавяте към различни храни, кисело мляко, прясно мляко, шейкове и други. Консумирайте 1 път на ден, а в сезона на вирусите 2 пъти.


Подобни продукти