SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Лакомства за кучета Pedigree Dentastix за 5-10кг 110 г

този продукт Ви носи: 3 точки

Цена за 1 бр:

4.49 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

110 гр.

Описание на продукта
  • ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА PEDIGREE DENTASTIX ЗА 5-10КГ 110ГР

Ние от Pedigree® вярваме, че кучетата са добри за нас. Всеки ден тяхната забележителна невинност изважда на показ най-доброто в нас. Пълната гама от вкусна, здравословна кучешка храна и кучешки лакомства на Pedigree® осигурява всичко, което е съществено за подпомагането и подхранването на тяхната буйна любов за живот. За да могат собствениците на кучета да правят живота на своите любимци по-добър с всеки изминал ден.

Pedigree® Daily DentaStix® са дентални пръчки с уникална Х-форма, за които е научно доказано, че помагат за намаляването на натрупването на зъбен камък до 80% при ежедневен прием. Pedigree® Daily DentaStix® са предназначени за дъвчене, за да бъдат ефективни за достатъчно дълъг период, с леко абразивна текстура и активни съставки, които помагат за намаляването на натрупването на плака и зъбен камък. Вкусни, но с ниско съдържание на мазнини, без добавена захар и без изкуствени оцветители и аромати.

Pedigree® – храна за доброто на вашето куче. Кучетата използват устата си за всичко, така че за да имат здрави зъби и венци е от съществено значение за тях, за да бъдат в най-добрата си форма. И все пак 4 от 5 кучета над 3-годишна възраст страдат от заболявания на венците, което може да ги направи мудни, както и да доведе до ветеринарно лечение.

Ветеринарите и специалистите по хранене в Waltham™ Centre for Pet Nutrition помогнаха на Pedigree® да разработи гама от вкусни лакомства за дъвчене за кучета, които намаляват натрупването на плака и зъбен камък, като помагат за намаляването на риска от заболявания на венците.

За малки кучета - 5-10кг.

Подобни продукти