Соевият сос е неразделна част от азиатската кухня. Соевият сос се приготвя от ферментирали соеви зърна и сол. Има много варианти, които се различават по цвят, консистенция и вкус. Соевият сос Shan'shi служи като подправка към всяко азиатско ястие, без да прикрива аромата на съставките. Също така идеално пасва като дип със суши, маки и сашими.
Съхранение на сухо и хладно място. Да не се излага на пряка слънчева светлина и висока температура. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте до 4 седмици.
| Енергийност (kcal/kJ) |
53 kcal / 226 kJ |
| Въглехидрати (г) |
8.9 г |
| от които захари (г) |
8.6 г |
| Протеини (г) |
4.4 г |
| Сол (г) |
12.9 г |
Произход:
Малайзия