Соевият сос е неразделна част от азиатската кухня. Соевият сос се приготвя от ферментирали соеви зърна и сол. Има много варианти, които се различават по цвят, консистенция и вкус. Соевият сос Shan'shi служи като подправка към всяко азиатско ястие, без да прикрива аромата на съставките. Също така идеално пасва като дип със суши, маки и сашими.
Съхранение на сухо и хладно място. Да не се излага на пряка слънчева светлина и висока температура. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте до 4 седмици.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 53 kcal / 226 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 8.9 г | 
        
            | от които захари (г) | 8.6 г | 
        
            | Протеини (г) | 4.4 г | 
        
            | Сол (г) | 12.9 г | 
    
     
   
    
Произход:
  Малайзия