Едамамето е типично за азиатската кухня и представлява соеви шушулки, които са бланширани за кратко в кипяща вода и овкусени с морска сол. Готови са за директна консумация или за гарнитура към суши или добавка към салати.
Да се съхранява при температура от 0°С до 4°С и след отваряне да се консумира до 72 часа, но не по-късно от срока на годност.
   
   
    
        
            | Енергийност (kcal/kJ) | 123 kcal / 518 kJ | 
        
            | Въглехидрати (г) | 6.5 г | 
        
            | от които захари (г) | 1.3 г | 
        
            | Мазнини (г) | 5 г | 
        
            | от които наситени (г) | 0.8 г | 
        
            | Протеини (г) | 13 г | 
        
            | Сол (г) | 0.5 г | 
    
     
   
    
Произход:
  България   
    
   
    
Производител:
  Топ Топ Къмпани