Пшеничните яйчени нудли са подходящи за консумация пържени, поляти със сос, като част от супа или друго ястие. Подходящи за вегетарианци.
Азиатските пшенични нудли се приготвят от пшенично брашно и яйца, също както и италианската паста. Но има една основна разлика между двата вида паста. Италианската паста се прави като тестото се разточва, а след това нарязва, докато за приготвянето на повечето азиатски нудли се използват методите на дърпане и разтягане. Това спомага за образуването на глутен, точно както и разточването, но резултатът в двата случая е различен по отношение на текстурата и консистенцията. Като цяло, азиатските нудли са по-еластични и пружиниращи, отколкото италианската паста.
Да се съхранява на сухо и хладно място.
Енергийност (kcal/kJ) |
1477 kcal / 348 kJ |
Въглехидрати (г) |
68 г |
от които захари (г) |
2.8 г |
Мазнини (г) |
2.1 г |
от които наситени (г) |
1 г |
Протеини (г) |
14.3 г |
Сол (г) |
1.8 г |
Произход:
Европейски съюз