СТРЕПТОГАРД ЛИМОН ТАБЛ. * 12

Цена за 1 бр:

7.99 лв.

БР.
Добави в количката

Брой:

12 бр..

Състав:

СЪСТАВ:PWEтм-MD воден екстракт от бразилски прополис - 2 mg;Йонизиран цинк - 5 mg;Витамин С - 20 mg;Хиалуронова киселина - 10 mg.

Описание на продукта
  • КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?
НЕОФАРМ СТРЕПТОГАРД е хранителна добавка под формата на таблетки за смучене с вкус на лимон, съдържаща прополис, цинк, хиалуронова киселина и витамин Ц, която дейстава благоприятно върху здравето и функцията на гърлото, сливиците, дихателните пътища и лигавицата на устната кухина и защитава клетките от оксидативен стрес. Таблетките засилват усещането за комфорт в гърлото, дихателните пътища и устната кухина. Цинкът играе важна роля в много биологични процеси. Много голямо внимание се обръща на ролята му за укрепването на имунната система. Прополисът също действа имуностимулиращо и приемането му е особено подходящо преди и по време на грипния сезон. Витамин Ц предпазва клетките от увреждане от вредното влияние на свободните радикали, спомага за извеждането на токсините от организма и съдейства за клетъчната регенерация. Хиалуроновата киселина образува защитен слой, който предпазва гърлото и облекчава болката.

  • КАК СЕ ПРИЕМА?
При възрастни и деца над 4 годишна възраст STREPTOGUARD® се приема 3 по 1 таблетка . Таблетките се оставят в устата до пълното им разтваряне. Не се дъвчат или поглъщат цели. Приемат се между храненията. След вземане на таблетката се препоръчва да не се консумират храна и напитки в продължение на поне половин час.