Срепсилс Лимон и Мед 24 Таблетки за Смучене

този продукт Ви носи: 8 точки

Цена за 1 бр:

8.69 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

24 бр..

Състав:

Стрепсилс Мед и Лимон-2,4-Дихлорбензил алкохол 1,2 mg/ Амилметакрезол 0,6 mg Таблетки за смучене. Другите съставки са: мед, винена киселина, ментово масло, лимоново масло, течна захароза, течна глюкоза, оцветител Е104

Описание на продукта
  • КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СТРЕПСИЛС МЕД И ЛИМОН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА:
Стрепсилс Мед и Лимон принадлежи към група лекарствени продукти наричани антисептици. Стрепсилс Мед и Лимон се препоръчва за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина (стоматити, фарингити, ларингити). Притежава антибактериални, противогъбични и антивирусни свойства.

  • КАК ДА ПРИЕМАТЕ СТРЕПСИЛС МЕД И ЛИМОН:
Винаги приемайте Стрепсилс Мед и Лимон точно както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Възрастни и деца над 6 години:
Една таблетка се смуче бавно през 2-3 часа; таблетките за смучене се оставят в устата до пълното им разтваряне; да не се дъвчат или поглъщат цели; приемат се между храненията. Както при други подобни лекарствени продукти, Вие трябва да сменяте позицията на таблетките за смучене във вътрешността на устата до тяхното разтваряне, за да се избегне риска от локално дразнене. Да не се превишава препоръчваната доза (максимум 8 таблетки за смучене за 24 часа).За да се избегне риска от задавяне, Стрепсилс Мед и Лимон се прилага само при деца, които могат без надзор да задържат таблетката за смучене в устата докато тя се разтваря бавно.


Производител:

Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd
Препоръчани продукти