Кависепт 10 Таблетки за Смучене

този продукт Ви носи: 7 точки

Цена за 1 бр:

7.09 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

10 бр..

Състав:

СЪСТАВ:ЗА 1 ТАБЛЕТКА ЛИЗОЗИМ 40 МГ, ЛАКТОФЕРИН 10 МГ ПОМОЩНИ ВЕЩЕСТВА: Естествени подсладители: ксилитол, екстракт от стевия; Естествени аромати: боровинка, горски плодове; естествен оцветител: сок от цвекло; Емулгатор: стеаринова киселина; Стабилизатор: магнезиев стеарат; Консервант: лимонена киселина; Антислепващ агент: силициев диоксид.

Описание на продукта
  • КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА? 
КАВИСЕПТ  е хранителна добавка, под формата на таблетки за смучене, съдържаща комплекс от лизозим и лактоферин, които допринасят за нормалното функциониране на лигавицата на устата и фаринкса. Кависепт облекчава възпаленията и болките в гърлото и стимулира възстановителните процеси на лигавицата. Лактоферинът е гликопротеин, който отговаря за транспорта на желязото. Лактоферинът повишава имунитета и подкрепя имунната система, като силата му е насочена най-вече към изграждането на локалния имунитет на лигавиците на устната кухина и фаринкса. Лактоферинът служи за преноса на желязото до всички клетки, които имат нужда от желязо, като същевременно с това неутрализира свободното желязо и го прави недостъпно за бактериите, които имат нужда от желязо, за да се развият. Съдържащият се лизозим представлява термостабилен ензим. Лизозимът и лактоферинът се съдържат в слюнката, сълзите, млякото, кръвта и някои възпалителни ексудати. Лизозимът и лактоферинът действат в синергия, като повишават възможността лизозима да атакува мембраната на отрицателни бактерии.

  • КАК СЕ ПРИЕМА? 
КАВИСЕПТ са таблетки за смучене. За възрастни и деца над 6 /шест/ годишна възраст препоръчаната дневна доза е до 3 таблетки дневно. Не е желателно таблетките да се приемат с вода или други течности


Производител:

BIOSHIELD
Препоръчани продукти