Безплатна доставка за гр.София за поръчки над 30лв. Възползвай се!

АБОФАРМА АБОКОЛИКЕН капки 14мл

Цена за 1 бр:

31.19 лв.

Не е наличен в момента

14 мл.

Описание на продукта
АБОФАРМА АБОКОЛИКЕН капки 14мл

За сладки и спокойни сънища

Капки за бебета за по-добро разграждане на лактозата, 14 ml

Предназначение:

Основната храна за бебетата са млякото, млечните продукти, майчината кърма, сухите млека, които съдържат сложна захар, наречена ЛАКТОЗА, която е съставена от простите захари галактоза и глюкоза. ЛАКТАЗАТА е ензим, естествено произвеждан от човешкото тяло, който е необходим за разграждане на сложните млечни захари до прости захари и по този начин подпомага тяхното усвояване от организма.

Лактазата подобрява разграждането на лактозата при бебетата, които изпитват затруднения при разграждането й. Физиологичният временен лактазен дефицит при кърмачетата води до напрежение в корема, вследствие на останалата неусвоена лактоза, поета с храната.

АБОКОЛИКЕН съдържат Колоцинт и Копър-полезни билки познати от древността.

Използвайте като : 5 капки /0.22 mg/ АБОКОЛИКЕН се добавя към кърмата или сухото мляко с всяко хранене на бебето. След като сте се убедили, че температурата на храната е подходяща, разклатете енергично шишето и започнете храненето. Продължителност на приема: до 4 месечна възраст или затихване на коликите.Не съхранявайте остатъците от храната, а ги изхвърлете! Да не се надвишава препоръчителната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не давайте капките директно на бебето. Не добавяйте към горещо или пък много студено мляко.

Съхранение:

Да се съхранява на сухо място, при температура до 25 С, недостъпно за деца. След отваряне на шишенцето да се държи в хладилник ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

 

Съставки на Eднократна доза 5 капки 0.22ml
Ензим лактaза(Lactase) 126 mg/12500FCC
Колоцинт(Citrullus colocynthis) 0.24mg
Копър (Anethi graveolens) 0.24 m
Други съставки: носители:глицерол, пречистена вода  
Препоръчителен Дневен прием за 6 хранения 1.32 ml
Ензим лактаза 630 mg/75000FCC
Колоцинт 1.44 mg
Копър 1.44 mg
   
Дневен прием за 7 хранения 1.54 ml
Ензим  лактаза 882mg/87500FCC
Колоцинт 1.68 mg
Копър 1.68 mg

 


Подобни продукти