АЛЕРИ назален спрей прах 30 дози

Цена за 1 бр:

18.99 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

30 бр..

Състав:

Състав: Съдържа 100% натурален, инертен целулозен прах от растителен произход и ментов прах.

Описание на продукта
  • Какво е Алери назален спрей?
Алери е клинично доказан, назален спрей под формата на прах, който създава ефективна бариера срещу полени, предизвикващи сенна хрема/алергичен ринит и  други алергени, които се вдишват през носа – прахови и животински.

  • Как действа Алери назален спрей?
След вдишване на назалния пвах, той се превръща в гел в носната кухина. така създава бариера, която спира контакта на алергените с чувствителните мембрани в носа, като по този начин спира причината за алергията още преди да се проявят симптомите.

  • Кой може да използва Алери назален спрей?
Алери не съдържа антихистамини и стероиди, подходящ е за възрастни, деца над 18 месеца, бременни и кърмещи жени.Съдържа 100% натурален, интертен целулозен прах от растителен произход и ментов прах.

  • Инструкция за употреба:
1. Стиснете рязко бутилката веднъж, за да тествате натиска, необходим да извади струя прах от флакона от разстояние от около 5 см.
2. Внимателно издухайте носа си.
3. Издишайте.
4. Запушете с пръст едната ноздра.
5. Поставете накрайника на флакона в другата ноздра и рязко натиснете флакона.
6. Вдишайте освободения прах в ноздрата.
7. Повторете в другата ноздра.
Поставяйте Алери след всяко издухване на носа!!!
За максимална ефективност трябва да се поддържа постоянен слой от Алери - прахова бариера в ноздрите. Тя спира контакта на агресивните алергени с чувствителните мембрани в носната кухина. За тази цел е препоръчително да се използва Алери поне 3 пъти на ден.Няма ограничение относно честотата на употреба на продукта. Препоръчително е да се поставя Алери преди всяко излизане в среда, богата на алергени (пример - излизане навън при цъфтящи растения, градинарство, чистене на прах и т.н.).


Производител:

Nasaleze Ltd
Препоръчани продукти