Прясно Mляко Верея 3% 1 л

този продукт Ви носи: 3 точки

Цена за 1 бр:

3.89 лв.

БР.
Добави в количката

ЦЕНА в бонус точки: 359 точки

БР.
Вземи с бонус точки

1 л.

Състав:

100% първокачествено краве мляко

Описание на продукта
Уникално българско прясно мляко с превъзходен вкус, богато на протеини, калции, витамини и други минерали, осигуряващо здравословна храна за всеки член на семейството. Верея е приготвено от сурово мляко с високо качество, което се контролира от фермата до потребителя.

Верея 3% е пастьоризирано прясно мляко с традиционно пълноценно съдържание на мазнини. Съдържа полезни за правилното развитие на човешкия организъм и уникални вещества като: белтъчини (съставени от 18 незаменими аминокиселини), мастноразтворими витамини А, D, E, K, витамини от групата B, C, минерали (калций, фосфор, натрий, магнезий, хлор и сяра) и микроелементи (желязо, мед, цинк и др.).Богатият натурален вкус на Верея го прави истински обичано и предпочитано прясно мляко.

В прясно мляко Верея са запазени всички хранителни свойства и полезни вещества по най-добрия познат на човечеството начин - от винаги висококачествено сурово фермерско мляко след високотехнологична деликатна преработка до модерно пакетиране и дистрибуция до търговската мрежа.Предлага се в удобна картонена опаковка с капачка.

Съвременни европейски системи за стриктен контрол на производствения процес гарантират качеството на всяка партида. Прясно мляко Верея е произведено по изпитана технология и е готово за консумация директно от опаковката.

НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ!
За директна консумация.
Съхранение при 4-6°С. След отваряне да се консумира в рамките на 2-3 дни.
Срок на годност: 15 дни от датата на производство.

 

Хранителни стойности за  100 г
Енергия (ккал/kJ) 55.4/231.6
Въглехидрати (г) 4.1
от които захари (г) 4.1
Мазнини (г) 3.0
от които наситени (г) 1,95
Протеини (г) 3.0
Сол (г) 0

 

 

Произход:

България
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти
Полезни връзки:
МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ |