Кашкавал Витоша на Ел Би Булгарикум, се произвежда по традиционна рецепта от висококачествено краве мляко, с добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид.
Кашкавалът е твърдо сирене, претърпяло процес на чедеризация. Специфичната технология води до получаването на продукт с автентични вкусови качества, който се различава от останалите твърди европейски сирена.
Да се съхранява при температура от 2 до 6 градуса. След отваряне съхранявайте в хладилник.
Енергийност (kcal/kJ) |
331 kcal / 1373 kJ |
Въглехидрати (г) |
0.2 г |
от които захари (г) |
0.2 г |
Мазнини (г) |
26 г |
от които наситени (г) |
16.9 г |
Протеини (г) |
24 г |
Сол (г) |
2 г |
Произход:
България