Грилован свински джолан с кожа за печене, леко запечен Tulip GrillHaxe mit Schwarte 600гр

този продукт Ви носи: 5 точки

Цена за 1 бр:

11.69 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

600 гр.

Състав:

Свински джолан с кожа, трапезна сол, глюкозен сироп, декстроза, карамелизирана захар, екстракти от подправки.

Подобни продукти
Описание на продукта
Грилованият джолан с кожа е леко запечен. Така месото отвътре остава сочно и придобива своя изключително приятен вкус.

За печене на фурна: Извадете грилования джолан от опаковката, направете надлъжни и напречни резки в кожата. Печете на 200 градуса по Целзий на грил функция, за 30-40 минути. Намазвайте от време на време кожата с малко солена вода (смес: 160мл вода и 40гр готварска сол) и проверявайте с вилица дали е хрупкава. При осезаемо съпротивление, джоланът е готов за сервиране.