Грилован свински джолан с кожа за печене, леко запечен Tulip GrillHaxe mit Schwarte 600гр
Състав:
Свински джолан с кожа, трапезна сол, глюкозен сироп, декстроза, карамелизирана захар, екстракти от подправки.
Описание на продукта
Грилованият джолан с кожа е леко запечен. Така месото отвътре остава сочно и придобива своя изключително приятен вкус.
За печене на фурна: Извадете грилования джолан от опаковката, направете надлъжни и напречни резки в кожата. Печете на 200 градуса по Целзий на грил функция, за 30-40 минути. Намазвайте от време на време кожата с малко солена вода (смес: 160мл вода и 40гр готварска сол) и проверявайте с вилица дали е хрупкава. При осезаемо съпротивление, джоланът е готов за сервиране.