Желирано пуешко филе Еко ферма Черга 550 г

този продукт Ви носи: 10 точки

Цена за 1 бр:

19.99 лв. -12% 17.69 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

550 гр.

Състав:

обезкостено първокачествено пуешко месо, готварска сол и подправки. Приготвени са без заместители, консерванти и оцветители.

Описание на продукта
Птиците, които се използват в основата на желираното филе, се отглеждат в малка ферма в района на град Стара Загора. Това е чист, спокоен район, далеч от шума и замърсения въздух, при условия близки до естествения им начин на живот – здравословна среда, хуманно отношение, балансирано хранене и без употреба на антибиотици и хормони.

Пуйките се обезкостяват ръчно в сертифицирана кланица. Отделя се само пуешкото филе, нарязва се на едри парчета, които се овкусяват с подправки – пресни подправки от градината или сушени, според сезона и добавяме малко готварска сол. След това месото се оставя да поеме подправките и да се отцеди и тогава се затваря в буркани, добавя се малко вода, която при стерилизацията се изпарява и образува полезно и вкусно желе. След това се стерилизира в автоклав, за да се запазят всички витамини и аминокиселини. Така се получава вкусното и полезно ПУЕШКО ЖЕЛИРАНО ФИЛЕ в собствен сос.Подобни продукти