Безплатна доставка в София за поръчки над 30лв.

View

Цена за 1 бр:

39.99 лв.

БР.
Добави в количката

200 мл.

Състав:

GLYCERIN, PEG-100 STEARATE, EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS, MYRETH-3 MYRISTATE, GLYCERYL STEARATE, MINERAL OIL, POLYACRYLATE-13, SODIUM ACETATE, ARGININE, WATER, GLYCINE, SORBITAN ISOSTEARATE, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, POLYSORBATE 20, AVENE THERMAL SPRING WATER, POLYISOBUTENE, AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, PEG-12, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

Описание на продукта
  • АВЕН КСЕРАКАЛМ A.D. РЕЛИПИДИРАЩ КРЕМ 200МЛ
РЕЛИПИДИРАЩ КРЕМ
Подхранващ, против раздразнения
Успокява сърбежа
Подходящ за кърмачета, деца, възрастни
Много суха кожа
Кожа, склонна към атопичен дерматит
Кожа със сърбеж
ХИПОАЛЕРГЕНЕН
НEКОМЕДОНОГЕНЕН

  • Предназначение:
XERACALM A.D Релипидиращ крем е специално създаден за всеки тип умерена до интензивна сухота на кожата на кърмачета, деца и възрастни: кожа, склонна към атопичен дерматит; кожа с раздразнения, зачервяване и сърбежи, дължащи се на изсушаване; кожа, суха по природа.

  • Показания:
Формулата на Xeracalm AD релипидиращ балсам е създадена с минимален брой съставки, подбрани според своята ефикасност и безвредност.
Комплекс I-modulia е плод на 12 години научни разработки, водени от Центъра за научни изследвания Пиер Фабр и е най-съществената от активните вещества на микрофлората, съдържаща се в Термалната вода AVENE. След нейното идентифициране тези активни субстанции са разработени в нашия биотехнологичен център, където са мултиплицирани и засилени техните антииритативни и успокояващи свойства.I-modulia намалява усещането за сърбеж, причинено от сухотата на кожата и успокоява зачервяванията и раздразненията, дължащи се на свръхреактивността на кожата. Cer-Omega липиди, подобни на тези на кожата, допринасят за подхранване и засилване на нейния хидролипиден защитен филм, като така позволяват за по-добрата й устойчивост на външните агресивни фактори. Термалната вода AVENE, с омекотяващи и антииритативни свойства, намалява усещането на дискомфорт и успокоява кожата. Тази формула е от поколението на СТЕРИЛНА КОЗМЕТИКА и комбинира активни съставки от "Висока технология" с Термалната вода AVENE и не съдържа никакви консерванти, алкохол, оцветители. Кожата е успокоена, омекотена с чувство за комфорт и в пълна сигурност.

СТЕРИЛНА KОЗМЕТИКА
Сигурна ефикасност и гарантирана безопасност. Уникален метод в дермокозметиката: цялостна стерилизация по време на производството. Патентована система за идеално херметично затваряне.D.E.F.I. ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НЕПОКЪТНАТА ФОРМУЛА.
Стриктна и лимитирана селекция на основните съставки.

  • Резултат:
тази уникална в света комбинация, плод на Научноизследователския отдел на Pierre Fabre Ви гарантира продукт, който остава стерилен и защитен през целия период на употреба; формула без парабени, без консерванти и без вещества с действие на консерванти.
Продуктите СТЕРИЛНА КОЗМЕТИКА съдържат само основни за Вашата кожа съставки.0% консерванти, 0% парабени, 0% ароматизатори, 0% алкохол.

  • Начин на употреба:
Нанасяйте 1 до 2 пъти дневно върху сухите участъци на лицето и/или тялото, предварително почистени с XERACALM A. D. Почистващо олио. Препоръчва се в допълнение на XERACALM A. D. Балсам. След употреба, отстранете излишъка от продукта и затворете. Разработен с оглед минимизиране на риска от алергични реакции.
Само за външна употреба.
Вид на опаковката: пластмасова туба.
Обем: 200 ml.Подобни продукти