SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Телешки колаген с мака VSFOOD 300 г

този продукт Ви носи: 20 точки

Цена за 1 бр:

35.99 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

300 гр.

Състав:

Телешки колаген пептид (>90%) - 70%, мака на прах, фурми на прах, инулин, ацерола сух екстракт

Описание на продукта
Научно доказано е, че колагенът е един от най-важните градивни белтъци, който се среща в тялото ни. За съжаление производството му се забавя постепенно след 25-годишна възраст, което налага допълнителен прием. Такъв трябва да си осигурят и активно спортуващите хора, които често страдат от дефицит. Консумацията на колаген осигурява бърз и сигурен начин организмът да произведе собствен колаген - колкото и където е необходимо.

Телешкият колаген от VSFOOD спомага за поддържането на здрави ставни връзки и кости, сияйна коса, еластична и мека кожа и блестящи зъби. Този продукт ще Ви впечатли и с нещо друго - освен всички неоспорими ползи от приема на висококачествен колаген, той ще Ви зареди и с голяма доза енергия, която ще усещате през целия ден поради наличието на корен от мака. Употребата на колаген е изключително важна както за жени, така и за мъже.

Телешкият колаген с Мака се усвоява бързо от тялото, има приятен сладникав вкус и е изключително важен за всички органи и системи в организма ни. Ето и някои от основните му ползи:

Рехабилитация за стави и кости
Блестяща коса и еластична кожа
Здрави зъби и изящна усмивка
Регенерира съединителната тъкан
Дава енергия
Източник на натурален Витамин С
Подобрява имунната система
Чувствате се добре в тялото си

На пазара се срещат 4 основни типа колаген, като най-често се продават колагени от Тип 2 или 3. Този натурален продукт на VSFOOD съдържа телешки колаген само и единствено от Тип 1, което е най-високото възможно ниво от гледна точка на качеството. Животните, от които е добит този продукт са гледани по устойчив метод, а процесът е стриктно проследен чрез вградена система за управление на риска HACCP.

Към висококачествения телешки колаген е добавен и корен от мака на прах. Мака е легендарно перуанско растение, което се отглежда на голяма надморска височина в Андите. Инките го използват още от древността като мощно натурално и напълно безвредно средство за набавяне на енергия и издръжливост. Колагенът с мака не само ще направи костите и ставите Ви по-здрави, но и ще Ви помогне да се чувстваме по-пълноценни през целия ден. За разлика от кафето, енергията от мака остава през целия ден.

Телешкият колаген с Мака от VSFOOD дава невероятно бърз ефект. Само 30-40 минути след прием на препоръчителната дневна доза, тялото ни започва да образува собствен колаген. В резултат на това организмът ни ще ни възнагради и ще се чувстваме добре и заредени с енергия през целия ден.

Колаген с над 90% протеин. Без ГМО. Без Глутен.

Не се препоръчва за: деца до 18 г., бременни и кърмещи жени, хора с доказани алергии към белтъчни храни, чернодробни и бъбречни проблеми.


Аминокиселинен профил:

Аланин - 1.27 g, Аргинин - 1.06 g, Аспаргинова киселина - 0.78 g,

Глутаминова киселина - 1.40 g, Глицин - 0.35 g, Хистидин - 0.10 g,

Хидроксипролин - 1.62 g, Изолевцин - 0.17 g, Левцин - 0.38 g,

Лизин - 0.50 g, Фенилаланин - 0.25 g, Пролин - 0.49 g,

Серин - 0.48 g, Треонин - 0.07 g, Тирозин - 0.01 g,

Валин - 0.08 g, Метионин - 0.34 g.


Хранителни стойности за 20 г
Енергийност (ккал/ kJ) 70/ 292
Въглехидрати (г) 4,40
от които захари (г)5,9 1,98
Мазнини (г) 0,04
от които наситени (г)

0

Протеини (г) 12,93
Сол (г) 0,09

 

 

Произход:

Европейски съюз