SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Телешки колаген с лиофилизирани малини и ягоди VSFOOD 300 г

този продукт Ви носи: 20 точки

Цена за 1 бр:

54.99 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

300 гр.

Състав:

Телешки колаген пептид (>90%) - 70%, разтворими царевични фибри, лиофилизиран нар, лиофилизирани малини, лиофилизирани ягоди, глюкозамин сулфат 2 KCL, MCM, хондроитин сулфат, хиалуронова киселина, ацерола плод, стевия лист

Описание на продукта
Представяме Ви нашият фаворит сред колагените. Телешки колаген с лиофилизирани малини и ягоди от VSFOOD съчетава всички неоспорими полезни свойства на висококачествения телешеки колаген и невероятен плодов вкус, който ще погали сетивата Ви.

Научно доказано е, че колагенът е един от най-важните градивни белтъци, който се среща в тялото ни. За съжаление производството му се забавя постепенно след 25-годишна възраст, което налага допълнителен прием. Такъв трябва да си осигурят и активно спортуващите хора, които често страдат от дефицит. Консумацията на колаген осигурява бърз и сигурен начин организмът да произведе собствен колаген - колкото и където е необходимо. Употребата на колаген е изключително важна както за жени, така и за мъже.

Телешкият колаген с плодове от VSFOOD спомага за поддържането на здрави ставни връзки и кости, сияйна коса, еластична и мека кожа и блестящи зъби.

Телешкият колаген с ягоди и малини се усвоява бързо от тялото, има приятен плодов вкус и е изключително важен за всички органи и системи в организма ни. Ето и някои от основните му ползи:

Рехабилитация за стави и кости
Блестяща коса и еластична кожа
Здрави зъби и изящна усмивка
Регенерира съединителната тъкан
Дава енергия
Източник на натурален Витамин С
Подобрява имунната система
Чувствате се добре в тялото си

На пазара се срещат 4 основни типа колаген, като най-често се продават колагени от Тип 2 или 3. Този натурален продукт на VSFOOD съдържа телешки колаген само и единствено от Тип 1, което е най-високото възможно ниво от гледна точка на качеството. Животните, от които е добит този продукт са гледани по устойчив метод, а процесът е стриктно проследен чрез вградена система за управление на риска HACCP.

Лиофилизираните плодове навлязоха наскоро в хранителната индустрия, а преди това са използвани основно в приготвянето на космическа храна (Храна за космонавтите). Лиофилизирането е процес, при който плодовете се замразяват на шокови температури, след което се сушат и мелят. Така се запазват близо 100% от полезните им качества, а вкусът е буквално Уау! Лиофилизираните плодове са напълно естествени и към тях няма абсолютно никакви добавки!

Телешкият колаген с плодове от VSFOOD дава невероятно бърз ефект. Само 30-40 минути след прием на препоръчителната дневна доза, тялото ни започва да образува собствен колаген. В резултат на това организмът ни ще ни възнагради и ще се чувстваме добре и заредени с енергия през целия ден.

Колаген с над 90% протеин. Без ГМО. Без Глутен.

Не се препоръчва за: деца до 18 г., бременни и кърмещи жени, хора с доказани алергии към белтъчни храни, чернодробни и бъбречни проблеми.


Аминокиселинен профил:

Аланин - 1,22 g, Аргинин - 1.03 g, Аспаргинова киселина - 0.78 g,

Глутаминова киселина - 1.37 g, Глицин - 3.27 g, Хистидин - 0.20 g,

Хидроксипролин - 1.60 g, Изолевцин - 0.21 g, Левцин - 0.40 g,

Лизин - 0.50 g, Фенилаланин - 0.26 g, Пролин - 2.79 g,

Серин - 0.46 g, Треонин - 0.26 g, Тирозин - 0.28 g,

Валин - 0,31 g, Метионин - 0.12 g, Хидроксилизин - 0.24 g

 

 

Хранителни стойности за 20 г
Енергийност (ккал/ kJ) 62,38/ 252,64
Въглехидрати (г) 2,56
от които захари (г)5,9 1,01
Мазнини (г) 0
от които наситени (г)

0

Протеини (г) >12,78
Сол (г) 0,05

 

 

Произход:

Европейски съюз