SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Златен колаген VSFOOD 300 г

този продукт Ви носи: 20 точки

Цена за 1 бр:

35.99 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

300 гр.

Състав:

Телешки колаген пептид (>90%) - 80%, инулин, куркума корен, мака корен, цейлонска канела кора, джинджифил корен, черен пипер плод; екстракти от ацерола плод и стевия лист

Описание на продукта
Колагенът е един от ключовите градивни белтъци, който се среща в тялото ни. За съжаление производството му се забавя постепенно след 25-годишна възраст, което налага допълнителен прием. Такъв трябва да си осигурят и активно спортуващите хора, които често страдат от дефицит. Златният колаген се препоръчва за рехабилитация и възстановяване на хрущялите, за здрави кости и зъби, за блестяща коса и здрави нокти. Той ще Ви зареди с енергия (заради съдържанието на Мака) и ще окаже мощна подкрепа за имунната Ви система (благодарение на екстракта от ацерола, джинджифил, плод на черен пипер и куркума). Употребата на колаген е изключително важна както за жени, така и за мъже.

Златният колаген се усвоява бързо от тялото, има приятен и освежаващ вкус и е изключително важен за всички органи и системи в организма ни. Ето и някои от основните му ползи:

Рехабилитация за стави и кости
Блестяща коса и еластична кожа
Здрави зъби и изящна усмивка
Регенерира съединителната тъкан
Дава енергия
Източник на натурален Витамин С
Подобрява имунната система
Чувствате се добре в тялото си

На пазара се срещат 4 основни типа колаген, като най-често се продават колагени от Тип 2 или 3. Златният колаген на VSFOOD съдържа телешки колаген само и единствено от Тип 1, което е най-високото възможно ниво от гледна точка на качеството. Животните, от които е добит този продукт са гледани по устойчив метод, а процесът е стриктно проследен чрез вградена система за управление на риска HACCP.

Златният колаген от VSFOOD съдържа първокачествен телешки колаген с над 90% протеини, както и важни 100% натурани добавки като:

Куркума корен - действа противовъзпалително и антисептично и подкрепя имунната система. Смята се, че куркуминът, който се съдържа в куркумата има и противоракови свойства.
Мака корен - Натурално растение от Перуанските Анди, което ще Ви зареди с енергия
Цейлонска канела и стевия лист - За да се насладите на един прекрасен вкус
Ацерола - Естествен източник на висококачествен Витамин С
Джинджифил и Черен пипер плод подкрепят имунитета

Златният колаген от VSFOOD дава невероятно бърз ефект. Само 30-40 минути след прием на препоръчителната дневна доза, тялото ни започва да образува собствен колаген. В резултат на това организмът ни ще ни възнагради и ще се чувстваме добре и заредени с енергия през целия ден.

Колаген с над 90% протеин. Без ГМО. Без Глутен.

Не се препоръчва за: деца до 18 г., бременни и кърмещи жени, хора с доказани алергии към белтъчни храни, чернодробни и бъбречни проблеми.


Аминокиселинен профил за 20г.:

Аланин 1.39 г.

Аргинин 1.18г.

Аспаргинова киселина - 1.57г

Глутаминова киселина 1.57г

Глицин 3.74г

Хистидин 0.23г

Лиозин 0.57г

Прополин 3.19г

Метионин 0.14г

Фениланин 0.30г

Серин 0.52г

Треонин 0.28г.

Тирозин 0.32г

Валин 0.35

 

Хранителни стойности за 20 г
Енергийност (ккал/ kJ) 68,86/ 342,6
Въглехидрати (г) 2,05
от които захари (г)5,9 0,32
Мазнини (г) 0,023
от които наситени (г)

0

Протеини (г) >14,49
Сол (г) 0,05

 

 

Произход:

Европейски съюз