Ябълков чипс с канела Primo 50гр

този продукт Ви носи: 3 точки

Цена за 1 бр:

2.99 лв.

Тегло:

50 гр.

Състав:

Изсушена ябълка, канела, антиоксидант - аскорбинова киселина. Без добавена захар! Без консерванти!

Описание на продукта
Primo ябълкови чипс е 100% натурален продукт, направен от истински плодове. Не съдържа добавена захар и консерванти.

Чипс за цялото семейство, направен от истински плодове! Чипс, който не е бил пържен или изсушен чрез замразяване. Не съдържа добавена сяра!

Полезните вещества в сушените ябълки са в по-голяма концентрация в сравнение с тези, които се съдържат в свежите плодове. Плодовете са полезни за храносмилането, съдържат редица полезни вещества, които стимулират имунната система, възпрепятстват отлагането на мазнини в черния дроб и дори предпазват от рак.

Ябълките съдържат антиоксиданта кверцетин, който неутрализира вредното влияние на свободните радикали и по този начин предотвратява проявата на рак. Освен това, ябълката е ефективно средство за предпазване от астма.

Ябълките съдържат танини, които помагат на организма ни да се противопостави на инфекциите на пикочо-половата система. Те са незаменими при проблеми със сърцето.

Ябълките съдържат желязо в комбинация с витамин Р, аскорбинова и фолиева киселина укрепват крехките кръвоносни съдове и помагат при лечението на анемия.

Ябълките съдържат калий и затова имат лек диуретичен ефект, затова горещо се препоръчват при бъбречни заболявания.

Достатъчна е консумацията на две ябълки на ден, за да се понижи холестерола с 16%. Това се дължи на пектина и неразтворимите фибри, които се съдържат в ябълката. За информация, пектинът отстранява олово и арсен от организма, а фибрите са ценен помощник за предотвратяването на запек.

Плодовете съдържат ябълчена и винена киселини, които предотвратяват храносмилането.

Почти всички сортове ябълки са богати на витамин С. Този антиоксидант е всеизвестен с възможностите за укрепване на имунната система.

Ябълковият чипс (сушени ябълки) са богати на:

пектин
целулозни влакна
Калий
Витамини А, В и С
органични киселини - ябълкчена, лимонова, мравчена, карбонова.