*Здравейте!* Всеки ден в 10 и 16 ч. ще отваряме възможност за поръчки до запълване на капацитета ни. *Поради високата натовареност на операторите ни е възможно да бъде подменен продукт без ваше съгласие. Ако не сте удовлетворени от получените продукти, моля ви, пишете ни и ще се свържем с вас. *Временно преустановяваме изпращането на поръчки за страната. Благодарим ви за разбирането и доверието!

Слънцезащитен лосион Nivea SPF30 Protect & Bronze 200мл

този продукт Ви носи: 16 точки

Цена за 1 бр:

20.99 лв.

БР.
Добави в количката

200 мл.

Подобни продукти
Описание на продукта
Защита или тен? Сега вече имате и двете. Иновативната формула осигурява надеждна защита от слънцето и активира естественото почерняване- без автобронзант. Високоефективната система от UVA/UVB филтри предпазва веднага след нанасяне.

NIVEA SUN Слънцезащитен лосион Protect & Bronze осигурява надеждна защита без да прави компромис с тена.

КАК ДЕЙСТВА

Формулата съдържа естествен растителен екстракт, който активира естественото производство на меланин в кожата за равномерен и естествен тен. Меланинът се произвежда по естествен път в тялото и е отговорен за предпазването на кожата и за формирането на тен. Леката, немазна, хидратираща формула съдържа високоефективна UVA/UVB система от филтри, които защитават кожата веднага след нанасяне. Водоустойчив, без изкуствено тениращи съставки- 100% естествен тен.

Нанасяйте слънцезащитен продукт винаги преди излагане на слънце и повтаряйте нанасянето, особено след плуване и бърсане с хавлия, за да поддържате нивото на слънчева защита.
Избягвайте силното обедно слънце и продължителното излагане!
Избягвайте излагането на бебета и малки деца на директна слънчева светлина! Уверете се, че те са облечени със защитни дрехи и изложената на слънце кожа е защитена със слънцезащитен продукт с достатъчно фисок фактор.
Дерматологично доказана съвместимост с кожата.