SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Пюре Ганчев млечна каша с бисквити от 6-тия месец 190 гр

Цена за 1 бр:

1.69 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

190 гр.

Състав:

мляко 80%, (вода, обезмаслено мляко на прах, пълномаслено мляко на прах), бисквити 6%, захар, царевичен нишесте, захар, витамин С. Съдържа глутен!

Описание на продукта
Без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.

Световната здравна организация препоръчва захранването да започне на 6 месеца. Бебето може да бъде заловено и по-рано, ако това се наложи по обективни причини, но не по-рано от 4 месеца.

  • Приложение:
При отваряне на пюрето капачката трябва да "пукне". Не използвайте пюрето, ако капакът му не е хлътнал в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно. Добре измитата опаковка се затопля в топла баня до достигане на температурата на тялото, разбъркайте добре преди хранене. Първите няколко дни се дават 4-5 лъжички дневно и постепенно се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да бъде съхранявано (при температура до 10 ° С) максимум 48 часа.

  • Внимание:
Съдържа глутен! Да не се затопля в микровълнова фурна, може да образува горещи точки и да предизвика изгаряне. Да се ​​пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

 СЪДЪРЖАНИЕ на 100 гр. продукт
Енергийна стойност 276 кг / 66 ккал
Мазнини (от тях наситени мастни киселини) 2,2 г (1,2 г)
Въглехидрати (от тях захари) 9,4 г. (7.5 г)
Белтъци 2.4 гр.
Натрий <0.02 g.
Витамин С 10 mg (40%)

Подобни продукти