Пюре Ганчев млечна каша кайсия и ванилия от 4-тия месец 190 г

Цена за 1 бр:

1.99 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

190 гр.

Състав:

мляко 80% (обезмаслено мляко на прах, пълномаслено мляко на прах, вода), кайсии 10%, захар, царевично нишесте, ванилия, витамин С.

Описание на продукта
Без глутен, без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.


  • Употреба:
При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно. Добре измитата опаковка се затопля на топла баня до достигане на температурата на тялото, разбъркайте добре преди хранене. Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжички дневно и постепенно се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.

  • Внимание:
Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

 

 

Съдържание: на 100 g. продукт
Енергийна стойност 306 kj/ 73 kcal
Мазнини(от тях наситени мастни киселини) 1.3 g. (0.9 g.)
Въглехидрати (от тях захари) 13.0 g. (9.2 g.)
Белтъци 2.3 g.
Натрий < 0.02 g.
Витамин С 10 mg. (40%)*

 

Препоръчани продукти