SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Пюре Ганчев свинско месо с грах от 12-тия месец 190 г

Цена за 1 бр:

1.99 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

190 гр.

Състав:

свинско месо 12%, зеленчуци (грах, пюре от моркови, домати, кромид лук), царевично нишесте, копър, захар, йодирана сол, вода.

Описание на продукта
Без глутен, без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.

  • Употреба: При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно. Добре измитата опаковка се затопля на топла баня до достигане на температурата на тялото, разбъркайте добре преди хранене. Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжички дневно и постепенно се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.

  • Внимание: Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

 Съдържание: на 100 g. продукт
Енергийна стойност 309 kj/ 74 kcal
Мазнини(от тях наситени мастни киселини) 2.9 g (0.8 g)
Въглехидрати (от тях захари) 8.6 g.( 3.4 g)
Белтъци 3.3 g
Натрий < 0.2 g

Подобни продукти