SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Пилешко месо в собствен сос с кост Еко Ферма Черга 550 г

Цена за 1 бр:

11.39 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

550 гр.

Състав:

Първокачествено пилешко месо с произход от ферма “Пиле за дома” ,готварска сол и подправки /мащерка и риган/ Приготвени са без заместители, консерванти и оцветители.

Описание на продукта
Насладете се на първокачествено българско пилешко месо от пилета, живели в естествена среда. Пилетата са отглеждани хуманно в екологично чист район/ село Ставерци – община Ловеч/ чрез целесъобразно хранене с българско зърно и свободна паша, без хормонални препарати, антибиотици и стимуланти на растежа.

Месото е обработено грижливо в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Всички хранителни качества, аминокиселини и витамини са запазени, тъй като стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане.

Месото е готово за ядене, но може да бъде и основа за разнообразни вкусни ястия. Да ви е сладко!

Обръщаме внимание, че месото е с кост. Отделили сме по-големите кости, на пилето, но не е възможно да отделим всички кости и да се получат хубави парчета месо. От това, че има кост при варенето на месото, продуктът е още по-вкусен и се образува натурално желе, което е чудесно допъленение на всяко ястие!

 

Хранителни стойности за 100 г
Енергийност (ккал/ kJ) 134 kcal
Въглехидрати (г) 3,4
от които захари (г) 0,2
Мазнини (г) 12,23
от които наситени (г) 2,75
Протеини (г) 21,60
Сол (г) 0,15
Подобни продукти