Канелони Stella, произведена от 100% гръцка твърда пшеница, с най -високо качество.
По време на процеса на производство на паста Stella се използва най -модерното оборудване, като сушилните фурни от неръждаема стомана (ASI 316) работят при температури над 85 ° C (UHT метод) и осигуряват най -високо ниво на хигиена. Това означава, че синтезът на пшеничен протеин остава стабилен, нишестето не е повредено или влошено в качеството и получените тестени изделия са напълно пастьоризирани и не залепват по време на готвене.
Енергийност (kcal/kJ) |
360 kcal / 1525 kJ |
Въглехидрати (г) |
73 г |
от които захари (г) |
1 г |
Мазнини (г) |
1.5 г |
от които наситени (г) |
0.3 г |
Протеини (г) |
12 г |
Сол (г) |
0.005 г |
Произход:
Гърция