SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Таблетки за Съдомиялна Finish Quantum Ultimate 51 бр

този продукт Ви носи: 44 точки

Цена за 1 бр:

43.99 лв.

БР.
Добави в количката

Брой:

51 бр.

Състав:

15-<30% Нейоногенни ПАВ, 5-<15% Избелващи агенти на основата на кислород, 5-<15% Поликарбоксилати, 5-<15% Фосфонати, Ензими (Субтилизин, Амилаза), парфюми (лимонен).

Описание на продукта
Finish Quantum Ultimate Таблетки за съдомиялна машина са мощно почистващо средство предназначено за ефективно измиване на домакинските съдове, специално създадено да премахва мазнините, засъхналите петна от храна, без да е необходимо предварително изплакване на съдовете и при ниски температури. Finish Quantum Ultimate са под формата на гел капсули, които се препоръчват от водещите производители на съдомиялни машини. Те отстраняват замърсяванията и премахват упорити петна и отлагания от кафе и чай, като същевременно се грижат за блясъка на приборите и металните елементи на съдовете. Капсулите също осигуряват ефективна защита на съдомиялната машина, те разполагат с интегрирана система за предпазване на стъклото и предотвратяват натрупването на котлен камък. Благодарение на силата на Powerball, те премахват засъхналите и загорели остатъци от храната и придават на съдовете ослепителен блясък без следи и петна. Лесни за използване капсулите са покрити с биоразградим и 100% водоразтворим филм, без допълнително разопаковане или замърсяване на ръцете. Опаковката на капсулите е напълно рециклируема.

Внимание:

Предизвиква сериозно дразнене на очите.
Да се съхранява извън обсега на деца.
Да се съхранява на сухо и прохладно място.

 

Използвайте само със сухи ръце. Не пробивайте, не късайте и не режете. Винаги затваряйте опаковката след употреба. Не се нуждае от разопаковане. Напълно се разтваря във вода. Поставете една таблетка в сухия диспенсър. Не поставяйте в кошницата за прибори. За най- добри резултати използвайте еко/автоматични програми. Вградената функция сол е ефективна при мека/средно твърда и твърда вода до 26°C(21°dH). Ако водата Ви е много твърда, ефективността може да бъде подобрена чрез добавяне на Finish Сол. За да защитите качеството на таблетките Quantum, винаги запечатвайте опаковката след употреба и съхранявайте далеч от топлина и влага. Препоръчва се Finish Изплакваща течност за най-добри резултати при сушене.

Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти