Бяло саламурено сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по традиционна рецепта с висококачествено краве мляко с добавка истинска българска закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид. Тайната в автентичния вкус на сирене Ел Би Булгарикум се крие в процеса на зреене, по време на който се формира твърдата и еластична структура и се оформя приятния уморено солен вкус с изразена киселинност.
   
    
        
    
        
            | Хранителни   стойности за | 100 г | 
        
            | Енергийност (ккал/ kJ) | 276/1143 | 
        
            | Въглехидрати (г) | 0,2г | 
        
            | от които захари (г) | 0,2г | 
        
            | Мазнини (г) | 23г | 
        
            | от които наситени (г) | 15г | 
        
            | Протеини (г) | 17г | 
        
            | Сол (г) | 3.5г | 
    
     
   
    
Произход:
  България