Бяло саламурено сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по традиционна рецепта с висококачествено краве мляко с добавка истинска българска закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид. Тайната в автентичния вкус на сирене Ел Би Булгарикум се крие в процеса на зреене, по време на който се формира твърдата и еластична структура и се оформя приятния уморено солен вкус с изразена киселинност.
| Хранителни стойности за |
100 г |
| Енергийност (ккал/ kJ) |
276/1143 |
| Въглехидрати (г) |
0,2г |
| от които захари (г) |
0,2г |
| Мазнини (г) |
23г |
| от които наситени (г) |
15г |
| Протеини (г) |
17г |
| Сол (г) |
3.5г |
Произход:
България