Пюре Ганчев пуешко месо със зеленчуци от 8-мия месец 190 г

този продукт Ви носи: 2 точки

Цена за 1 бр:

2.29 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

190 гр.

Състав:

зеленчуци 48.6% (картофи, пюре от моркови, грах, зелен фасул), пуешко месо 15%, краве масло, слънчогледово олио, вода.

Описание на продукта
Без глутен, без добавена сол, без добавена захар, без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.*Процент от необходимата дневна доза

Без глутен, без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.

  • Употреба: При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно. Добре измитата опаковка се затопля на топла баня до достигане на температурата на тялото, разбъркайте добре преди хранене. Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжички дневно и постепенно се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.

  • Внимание: Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

 Съдържание: на 100 g продукт
Енергийна стойност 305 kj/ 73 kcal
Мазнини(от тях наситени мастни киселини) 3.0 g(0.9g)
Въглехидрати (от тях захари) 9.0 g(1.0g)
Белтъци 2.5 g
Натрий < 0.02 g

Препоръчани продукти