ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Агнешко желирано месо Еко ферма Черга 550 г

този продукт Ви носи: 10 точки

Цена за 1 бр:

19.99 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

550 гр.

Състав:

обезкостено първокачествено агнешко месо, готварска сол и подправки. Начин на приготвяне: Обезкостяваме агнешкото месо в сертифицирана кланица. Отделяме само месото от агнешките бутове и нарязваме на едри парчета, които овкусяваме с билкови подправки от градината – пресни или сушени, според сезона и малко готварска сол. Оставяме месото да поеме подправките и да се отцеди. После затваряме в буркани, добавяме много малко вода, която при стерилизацията се изпарява и образува полезно и вкусно желе. Стерилизираме в автоклав, за да се запазят всички витамини и аминокиселини.

Описание на продукта
Животните, които се използват в желираното месо на Черга се отглеждат в малка ферма в село Ломец. Това е чист, спокоен район, далеч от шума и замърсения въздух, при условия близки до естествения им начин на живот. Агнетата се отглеждат в здравословна среда, при хуманни условия, балансирано хранене, без употреба на антибиотици и хормонални препрати.

Агнешкото месо се обезкостява в сертифицирана кланица. Отделя се само месото от агнешките бутове и се нарязв на едри парчета, които се овкусят с билкови подправки – пресни, от градината или сушени, според сезона, и добавяме малко готварска сол. След това месото се оставя да поеме подправките и да се отцеди, затваря се в буркани, добавя се малко вода, която при стерилизацията се изпарява и образува полезно и вкусно желе. После се стерилизира в автоклав, за да се запазят всички витамини и аминокиселини. Така се получава вкусното и полезно АГНЕШКО ЖЕЛИРАНО МЕСО в собствен сос.

Хранителна и енергийна стойност на 100 г: протеини - 17,5; мазнини - 11,7; сол - 0,15 ; захар - 0,05 ; калории - 178
Съхранение: до +18 С.
Продукт за директна консумация.
След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 2-3 дни
Разфасовка: стъклен буркан, нето тегло – 530 гр. с вместимост 580 мл.
Насладете се на първокачествено българско агнешко месо от животни, живели в естествена среда. Животните са отглеждани хуманно в екологично чист район чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки.
Месото е обработено грижливо в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Всички хранителни качества, аминокиселини и витамини са запазени, тъй като стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане.


Подобни продукти