Избери
София
Варна
В страната
Продължи
Здравей!       Добре дошъл в нашия сайт!      Сложи край на досадното търсене на място за паркиране!       Край на чакането по опашки!      Край на носенето на тежки торби!      Ние вършим всичко това вместо Теб!      Наслади се на допълнително спечеленото си време!      Очаквай още интересни промоции!      Откъдето можеш, когато пожелаеш, където ти е удобно!
» Яйца

Яйца от кокошки подово отглеждани 6бр размер L, клас А

Цена за 1 бр.:  1.79 лв.

Брой: 6 бр.

 
Количество: бр.  
Добави в кошницата
Условия за доставка
За гр. София:
  • Безплатна доставка за поръчки над 40лв
  • Доставка до три часа
  • Направени поръчки до 19ч – доставка в същия ден
  • Неделя – почивен ден
  • Възможност за плащане с виртуален и преносим пост терминал
  • Възможност за връщане на стока
За доставки извън гр. София:

bonus този продукт ви носи: 1 точки
За 60% от консуматорите информацията върху опаковките на яйца е важна и те обикновено я четат. Въпреки това, изключително малко от потребителите разпознават кодовете, които определят системата за отглеждане на кокошките, които са снесли съответните яйца.
Различните видове яйца могат да бъдат разпознати по идентификационния код на производителя, отпечетан на всяко едно от тях. Той трябва да започва с цифра (от 0 до 3), обозначаваща метода на отглеждане на кокошките-носачки, следвана от инициали на страната-производител (BG за България) и регистрационен номер на фирмата-производител. За потребителите е важна цифрата, посочваща метода на отглеждане на кокошките-носачки: 3 означава отглеждане в батерийни клетки, 2 – подово отглеждане на кокошките в затворени помещения, 1 – свободно отглеждане на открито, 0 – органично производство. Същите данни трябва да са изписани и върху опаковката на яйцата