Как да поръчам?

Добре дошли в сайта на СуперМаг!За пазаруване не е необходима регистрация. Препоръчително е да имате за да можете да натрупвате Бонус точки.

Няма минимална стойност на поръчката.

Ако искате по-подробна информация можете кликайки в/у самият продукт да влезете в неговата страница .

Под всеки продукт има бутон “Купи”. При натискане на бутона, продуктът автоматично се добавя във вашата кошница и се оцветява в червено. Това е знак, че е добавен.

Ако искате по-голяма бройка от даден продукт, можете директно да я напишете в полето където по подразбиране е "1"

Натиснете бутон “Добави в кошницата”.

Горе вдясно на всяка страница ще видите карето “Моята кошница” и бутон “Виж кошницата”. При натискане на този бутон отивате в кошницата и можете да проследите продуктите, които сте закупили до настоящия момент. В случай, че сте добавили нещо, което не искате да закупите – вдясно срещу всеки продукт има бутон “Изтрий”.

За да направите заявка за покупка, е необходимо да попълните готовия формуляр, където да зададете име, имейл, телефон за връзка и точен адрес за доставка. Непременно отбележете и начина, по който искате да заплатите покупките си.

Когато сте готови с формуляра, обърнете внимание на полето “Съгласен съм с общите условия”. За да бъде изпратена заявката е необходимо да се съгласите с посочените условия.

В случай, че сте пропуснали да добавите нещо отидете на бутон “Обратно в количката”.

С натискане на последния бутон, вашата заявка е изпратена. До 15 минути, очаквайте потвърждения на заявката от наш оператор.

Завършвайки поръчката, ако имате желание, автоматично вашите данни могат да бъдат запаметени. За целта ще получите имейл с парола и линк за активация. По този начин вече ще имате профил в който ще се събират вашите бонус точки. Потребителското ви име е вашият имейл при направа на поръчката.

В случай, че се отказвате от направената поръчка, моля да ни уведомите в рамките на един час.

Благодаря, че ни посетихте!


Абонирай се за най-вкусните предложения на SuperMAG.bg
Facebook
Pinterest

0885 899 667
info@supermag.bg