Пастет от агнешко месо Еко ферма Черга 230 г

този продукт Ви носи: 7 точки

Цена за 1 бр:

6.99 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

250 гр.

Състав:

българско прясноедносортно агнешко месо и агнешки комплект за дроб сърма в съотношение 80:20, фермерско краве прясно мляко, кромид лук, готварска сол и подправки. Хранителна и енергийна стойност на 100 гр.: протеини: 17,5; мазнини: 11,7; сол: 0,15; захар: 0,05; калории: 178

Описание на продукта
Вкусен пастет от агнешко месо! Приготвен е без заместители, консерванти и оцветители в сертифицирана и контролирана система за производство.

Завладяващият вкус на дроб сърма и ароматно агнешко превръща този пастет в истинско изкушение. Освен неустоимият си вкус, пастетът е и с много ползи за здравето. Произведен е от първокачествено българско агнешко месо и комплект агнешко за дроб сърма в съотношение 80 на 20, като са добавени фермерско прясно мляко и подправки от градината. Животните са отглеждани хуманно в екологично чист район чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки.
Месото е обработено в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане, при което са запазени всички хранителни качества, аминокиселини и витамини.

Съхранение: от 0 до +18 С. Продукт за директна консумация. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 2-3 дни
Разфасовка: стъклен буркан, нето тегло – 250 г с вместимост 280 млПодобни продукти