Детско Фъстъчено масло с мед и какао Балчо 320гр

този продукт Ви носи: 3 точки

Цена за 1 бр:

5.39 лв.

Тегло:

320 гр.

Вид опаковка:

стъклен буркан

Състав:

печени фастъци, слънчогледово масло, кафява захар, аромат ванилия, пчелен мед, какао, сухо мляко, суроватка на прах, соев лецитин, .

Описание на продукта
Фъстъците и фъстъченото масло са пълноценна храна, съдържаща разнообразие от витамини и минерали, голямо количество растителни протеини. Това е много важно за децата, вегетарианците и хора, които не консумират много месо и могат да си набавят известно количество протеини от консумацията на тези храни.

Спомага за поддържане на ниски нива на холестерола, чрез съдържанието на предимно ненаситени мазнини, което от своя страна понижава риска от заболявания на сърдечно-съдовата система.

Една супена лъжица фъстъчено масло доставя 25% от дневната нужда от Витамин Е, който действа като антиоксидант, можещ да намали риска от сърдечно-съдови заболявания.

Важен източник на основни минерали, като Магнезий, Фосфор, Мед, Калций и Цинк, някой от които са доста трудни за намиране в храната.

Фъстъченото масло е сред храните с най-високо съдържание на ресвератрол, като първенството се държи от младите червени вина и червеното грозде.

Препоръчани продукти
Facebook
Pinterest

0885 899 667
info@supermag.bg