За направата на едно хубаво бяло саламурено сирене освен качествено пълномаслено мляко, трябват закваски и мая. Нищо от това не би свършило работа, без майсторлъка и любовта на сиренарите, които да го приготвят по традиционна българска рецепта.
Ние произвеждаме сирене от 1959 г. Наследили сме и с любов развиваме добрите традиции в приготвянето на сирене в България. Знаем, че в процеса на зреене се формират органолептичните му свойства и то придобива характерен вкус и аромати, наричани от познавачите букет на сиренето. Затова сме осигурили, грижливо поддържаме и внимателно контролираме всички условия за зреенето му.
Хранителни стойности в 100 г:
Енергийност - 220-270 ккал
Мазнини - 46 г
Въглехидрати - 15 г
Белтъци - 15 г
Сол - 3-4,5 г
Произход:
България