Зряло овче сирене от пасищно отглеждани животни във фермите на Бредас. Произведено по традиционна българска рецепта. Отлично попълнение за трапезата със своя добре познат, любим вкус.
Отглеждани свободно в естествената им среда, във високопланинските пасища на Рила и Родопите, животните на Ферма БРЕДАС живеят без стрес и се хранят сред най-тучните ливади, пият изворна вода и се радват на свежия планински въздух. Така се гарантира чисто и вкусно месо, получено по изцяло природосъобразен начин. Животновъдната ферма има обекти, разположени в покрайнините на гр. Петрич и в с. Левочево край Смолян и отглежда стада от говеда (от елитните месодайни породи Българско говедо, Абърдийн Ангъс, Галауей и Сиво Искърско Говедо), овце, коне и др. Животните се хранят ежедневно на свободна паша почти целогодишно, с изключение на суровите зимни месеци, по девствени планински склонове, богати на тучни пасища от свежа растителност и билки. Естествената им среда изгражда здрави и силни животни, които не боледуват и са силно издръжливи на всякакви промени на климатичните условия. Допълнителна гаранция за клиентите за високото качество на месото е и процеса на сертификация за биологично производство. Преработените продукти не съдържат заместители на основен продукт, консерванти или други изкуствени химически съставки.
Произход:
България
Производител:
Bredas